Mijn favorieten

Projecten

Voor meerdere institutionele beleggers brengen wij ons advies uit bij de verkrijging van een woningportefeuille. Al in een vroeg stadium zijn wij in staat om op korte termijn nadat de aanvraag is binnengekomen, de portefeuille op woningniveau te waarderen. Ons advies strekt tot in de gehele Drechtsteden en een deel van Noord-Brabant.

Uitponding

Na verkrijging van de woningportefeuille is ons kantoor prima in staat om bij uitponding te adviseren over de verkoopmogelijkheden van de woningen. Wij hebben een netwerk van ondernemers om de woning zo optimaal mogelijk in de verkoop te zetten. Zo kan het nodig zijn om de tuin verkoopklaar te maken, wanden in de woning te sauzen, laminaat te leggen of een volledige woning renovatie.

Zodra de woning verkoopklaar is benutten wij alle verkoopkanalen en leidt dat tot succesvolle verkopen. Ook kunnen wij gesprekken met de zittende huurder voeren om te bespreken wat voor hen de koopmogelijkheden zijn.

Op dit moment hebben wij meerdere uitpondingsprojecten in Dordrecht (Sterrenburg 2 en 3, Oudelandshoek, Krispijn) en Noord-Brabant (Hoeven en Oudenbosch).

Wij maken graag kennis met u!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring