Mijn favorieten

Financieel advies

Onafhankelijk hypotheekadvies bij de beste hypotheekkantoor in de regio?

Dat kunnen wij regelen! Wij werken samen met Ingenius Hypotheekadvies, welke door Independer verkozen is tot beste hypotheekkantoor in de regio Zuid-Holland-Zuid. Een huis kopen is een belangrijke stap. Als u nu de juiste beslissingen neemt, heeft u daar jaren later nog profijt van. Daarom is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. Wat kan Ingenius Hypotheekadvies u bieden:

Onafhankelijk hypotheekadvies
Hierbij worden meer dan 30 banken kritisch vergeleken.
 
Laagste advieskosten
Volgens gecontroleerde data op Advieskeuze.nl (onderdeel van de Consumentenbond) rekenen we de laagste advieskosten in Dordrecht.
 
Ontzorgen
Verzorgen snel, nauwkeurig en op tijd uw maatwerkhypotheek!

Vindt u het prettig om een kosteloos hypotheekgesprek te hebben met een onafhankelijk adviseur? Nathan en André helpen u graag op weg. Neem direct contact met ons op via 078 - 616 33 60.

Welke verzekeringen heeft u nodig

Naast uw hypotheek kan Ingenius Hypotheekadvies u ook informeren over de diverse verzekeringen. Als u een woning koopt is het een vereiste om een opstalverzekering af te sluiten. Een opstalverzekering zorgt ervoor dat als de woning beschadigd raakt door brand, inbraak, blikseminslag en storm, dit hersteld wordt. Bij het aangaan van een hypotheek wordt ook vaak een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Het is belangrijk dat de nabestaanden in geval van onverhoopt overlijden weten wat de financiële gevolgen zijn. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om bij een hypotheek een woonlastenbeschermer af te sluiten in geval van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Wilt u meer informatie over de diverse verzekeringen? Rianne helpt u graag op weg. Neem direct contact met ons op via 078 - 616 33 60.Gaat u scheiden of overweegt u te gaan scheiden?

Wanneer u en uw partner uit elkaar gaan, is één van de zaken waarover gesproken wordt: uw huis. Waarschijnlijk heeft u een taxatierapport nodig? Moet uw woning verkocht worden of is één van u op zoek naar een andere woning? NOUWEN Makelaardij helpt u graag met de praktische zaken omtrent uw woning.

Gaat u scheiden of overweegt u dit? Dan zit u ongetwijfeld vol vragen. NOUWEN Makelaardij verwijst u graag door naar de Scheidingsplanner. Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact met hen op. Wilt u zich liever eerst oriënteren? Bekijk dan de diverse vlogs op regeljescheiding.nl.  
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring