Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Rijksstraatweg 125 127 in Dordrecht 3316 EG

Rijksstraatweg 125 127

3316 EG Dordrecht
Prijs op aanvraag
Bel of mail ons
078-6141800

Omschrijving

Namens de Gemeente Dordrecht bieden wij deze twee monumentale objecten op een riant perceel eigen grond te koop aan. Het betreft hier een locatie waar wonen niet (meer) zal worden toegestaan, de koper van dit perceel mag een plan indienen voor gebruik van het object op een andere wijze dan bewoning. De Gemeente zal dit plan toetsen en indien inpasbaar het bestemmingsplan wijzigen. De kosten voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1932 Woonoppervlakte 206 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

Namens de Gemeente Dordrecht bieden wij deze twee monumentale objecten op een riant perceel eigen grond te koop aan. Het betreft hier een locatie waar wonen niet (meer) zal worden toegestaan, de koper van dit perceel mag een plan indienen voor gebruik van het object op een andere wijze dan bewoning. De Gemeente zal dit plan toetsen en indien inpasbaar het bestemmingsplan wijzigen. De kosten voor de planologische wijziging zijn voor rekening en risico van de gemeente Dordrecht. Kandidaten dienen bij dit initiatiefplan tevens een bieding op te nemen, waarbij de Gemeente het geboden bedrag zal toetsen in relatie tot de voorgenomen bestemming.

Het betreft twee twee-onder-een kapwoningen uit 1932 met een totale gebruiksoppervlakte van circa 206 m2 op een totaal perceel eigen grond van 705 m2. Tevens bevinden zich op het perceel twee ruime bijgebouwen met een totale gebruiksoppervlakte van circa 100 m2. De panden zijn gelegen in het voormalige buurtschap De Tweede Tol. In de directe omgeving is een mix van woningen en bedrijfsruimten te vinden. Aan de voorzijde bevindt zich een sloot, het perceel is toegankelijk via twee toegangsbruggen. De staat van de woningen intern is redelijk, de staat aan de buitenzijde is matig tot redelijk.


De indeling is als volgt:


Begane grond:

Twee woonkamers, twee woonkeukens, twee keer hal met trapopgang en toilet, een tuinkamer en een veranda.


Eerste verdieping:

Vijf slaapkamers en twee badkamers.


Buitenterrein:

Achtertuin op het westen.

Twee vrijstaande bijgebouwen (garages) met elektra.

Parkeergelegenheid op eigen terrein.


Bijzonderheden:

Oorspronkelijk zijn de objecten als woonhuis gebouwd en tot voor kort ook als zodanig in gebruik geweest. Omdat de woningen onder de hoogspanningsleiding liggen zijn deze in het kader van de zogenaamde Tennet regeling door de Gemeente aangekocht en mogen deze niet meer voor bewoning worden gebruikt. U kunt een initiatiefplan indienen voor een nieuwe functie van het perceel met opstallen dat door de Gemeente zal worden getoetst. Indien de Gemeente akkoord gaat met uw bod en met de voorgenomen bestemming zal het bestemmingsplan worden gewijzigd. Gezien de centrale ligging nabij uitvalswegen een interessante locatie.

Beide woningen zijn aangewezen als Gemeentelijk Monument.

Wij beschikken over een NEN meetrapport met 2D en 3D plattegronden van de opstallen. Op aanvraag kunnen wij u deze toesturen. Bezichtigen is mogelijk op afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1932 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 206 m² Perceeloppervlakte 705 m² Overige inpandige ruimte 15 m² Externe bergruimte 100 m² Inhoud 767 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 425 m² (17.0 m bij 25.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand hout, voor 4 auto's Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Totaal aantal garages 2 Dak Soort dak Lessenaardak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Matig tot redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Dordrecht Sectie V Perceelnummer 180 Oppervlakte 305 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Dordrecht Sectie V Perceelnummer 673 Oppervlakte 125 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Dordrecht Sectie V Perceelnummer 674 Oppervlakte 275 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Rijksstraatweg 125 127, 3316 EG Dordrecht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring